icon
085-06 09 012
icon

Over Finders Recruitment Support
Blakend van ambitie en trots liepen we, Jeffrey van Geffen en Dino Dzankovic, in januari 2011 de Kamer van Koophandel uit: de oprichting van Finders B.V. was een feit en werving en selectie het doel. Of toch niet? Al vrij snel vielen we van onze roze wolk af, simpelweg omdat we niet achter het verdienmodel van traditionele werving en selectie konden staan. Het rekenen van de hoofdprijs, ongeacht hoeveel werk ervoor is verricht of hoe lang / kort de kandidaat bij de opdrachtgever blijft, ging ons zelfs tegenstaan.


Terug naar de tekentafel
Of keukentafel in ons geval. Echt veel tijd hadden we niet nodig om te bepalen hoe we het wél wilden aanpakken. Het is namelijk simpel: u betaalt per vacature en de werkzaamheden die daar uit voortkomen. Ofwel: ‘What we do, you pay’, en ‘what you pay’ ligt zo’n 75% lager dan de kosten voor traditionele werving en selectie. Onder aan de streep betaalt u dus (veel) minder voor hetzelfde resultaat.

icon

Samen staan we sterk

Al snel bleek dat recruitmentsupport op de Finders-wijze werkt: steeds meer opdrachtgevers die anders naar recruitment durven te kijken, weten ons te vinden en besteden recruitment support voor hun vacatures aan ons uit. Met als gevolg dat die ‘ons’ anno nu uit meer mensen bestaat dan ‘Jeffrey en Dino’ alleen: we kunnen rekenen op een team van specialisten waarmee we samen efficiency, kwaliteit, kostenreductie en vindbaarheid realiseren bij het invullen van vacatures.