icon
085-06 09 012
icon

Zonder kandidaten, geen Finders

Je bent de sleutel voor een vacature. En zeker meer dan alleen een cv. Net als dat bij een functie de werkgever erachter het verschil maakt, maakt bij een cv de persoon erachter het verschil. Daarom komen we bij Finders graag echt in contact met jou als kandidaat.

Zo doen we dat

De wijze waarop we bij Finders met kandidaten in contact treden, verschilt per dienstverlening. De wijze waarop we contact hebben met de kandidaten is altijd identiek:

  • we communiceren open en eerlijk
  • we reageren op elke sollicitatie en vraag
  • we kijken naar de match tussen functie én werkgever
  • we willen weten wie je bent en wat je wilt
  • we nemen de tijd
pic
icon

Recruitment Support

Bij Recruitment Support nemen we een deel van de recruitmentactiviteiten uit handen van onze opdrachtgever. Zodra je solliciteert op een vacature waarvoor we het Recruitment Support verzorgen, is onze recruiter jouw contactpersoon gedurende het overgrote deel van het proces. We bevestigen de ontvangst van jouw sollicitatie. Daarna bekijkt de recruiter naar de aansluitingspunten tussen jouw achtergrond en de vacature. Ongeacht de uitkomst van deze selectie: je ontvangt altijd een reactie via Finders. Per e-mail of telefonisch. Bij een positieve selectie en wanneer we ons enthousiasme over de vacature delen na de telefonische screening, worden jouw gegevens (met jouw toestemming) verstrekt aan onze opdrachtgever. Aansluitend neemt de opdrachtgever het contact van ons over.

Heb je voor, tijdens óf na het proces vragen over de vacature of de status van jouw sollicitatie? We beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt altijd contact met ons opnemen, ook buiten kantooruren. Per e-mail of telefonisch..

icon

Interim recruitment

Indien je contact hebt met een van onze interim recruiters dan zal de naam Finders niet snel vallen. Bij interim recruitment versterken we tijdelijk onze opdrachtgevers en dit doen we dit vanuit diens naam. Onze manier van contact blijft altijd hetzelfde, ook bij interim recruitment staan de eerder genoemde Finders normen voorop.