icon
085-06 09 012
icon

Een interim recruiter van Finders, de oplossing voor uw capaciteitsprobleem.

Of het nou gaat om een interim recruiter op operationeel, tactisch of strategisch niveau: Finders levert u de oplossing. Met jarenlange ervaring in verschillende branches, is onze interim recruiter breed inzetbaar. Wij begrijpen als geen ander dat snelheid en kwaliteit absolute key zijn, daarom leveren wij snel de oplossing voor uw capaciteitsprobleem.

Minimaal inwerken, snel op volle kracht
Is uw HR-afdeling onderbezet? Heeft u een groot aantal vacatures die op korte termijn moeten worden vervuld? Is er een medewerker langdurig ziek? Gaat uw collega met zwangerschapsverlof? Wat de oorzaak ook is, u wilt snel weer op volle kracht zijn. Als snelheid is geboden, kunt u rekenen op onze interim recruiter. Met de berg aan recruitmentervaring die de interim recruiter op zak heeft, is de inwerktijd minimaal. Zo kunt u snel vooruit.

icon

Professioneel en zorgvuldig
Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen kijk op en behoefte aan talent, dat zal ook in uw geval zo zijn. De kandidaat die goed aansluit bij de ene organisatie, past wellicht niet bij dezelfde functie binnen uw bedrijf. Voorop staat dat elke kandidaat naadloos aansluit bij de identiteit van de organisatie. Dat begrijpen wij en daarom gaat de interim recruiter van Finders professioneel en zorgvuldig te werk, om exact die match te maken met de persoon die u zoekt.

Interim recruiter op operationeel, tactisch of strategisch niveau
Met onze jarenlange ervaring is onze interim recruitmentoplossing er één voor alle niveaus, vakgebieden en situaties. Of het nou gaat om tijdelijke extra uitvoerende recruitmentondersteuning, het op tactisch niveau een afdeling door laten draaien of het strategisch meedenken ter verbetering van uw werkgeversimago: de interim recruiter van Finders regelt het voor u.

Interim, maar toch eigen
Op het moment dat u kiest voor een interim recruiter van Finders, kiest u voor een interimmer die aanvoelt als een eigen medewerker. Want een goede interimmer snapt dat je één moet zijn met het bedrijf om echt een bijdrage te leveren. En dit lukt: juist door de ervaring binnen een groot aantal verschillende organisaties blendt de recruiter snel binnen uw bedrijf. En zo kan de interim recruiter uw bedrijf ‘verkopen’ aan de kandidaat. Met als resultaat: een positieve candidate experience, versterking van uw werkgeversmerk en verhoogde kans op een match.

Niet alleen de ervaring telt
Het blijft niet alleen bij ervaring, wat onze interim recruiter meeneemt. U krijgt namelijk ook indirect toegang tot het uitgebreide netwerk dat hij/zij tot nu toe heeft opgebouwd: een netwerk van potentiële werknemers uit allerlei branches en actief binnen uiteenlopende functies.

Snelheid is key in Recruitment
We zeiden het al: snelheid is key binnen de werving en selectie. Een vacature moet het liefst ‘gisteren’ worden vervuld. Alleen zo kunt u vooruit. Wilt u stappen zetten en vooruit gaan? Neem dan vandaag nog contact op, en wij stellen u voor aan de juiste interim recruiter: 085-06 09 012.